Lærer for Livet

I 2014 markerer hele Danmark 200 års jubilæet for indførelse af undervisningpligten. I Vejle Kommune er der iværksat en kampagne med henblik på at indsamle en masse spændende lærer-erindringer. Er du nuværende eller tidligere lærer, kan du deltage i projektet ved at skrive og  indlevere din erindring til arkivar Karin Conradsen, karco@vejle.dk. Du kan også kontakte Karin Conradsen for yderligere information og inspiration. Deadline for indlevering er 1. juni 2014. Karin Conradsen er hver tirsdag på Jelling Lokalhistoriske Arkiv i Byens Hus, hvor du også er velkommen til at kigge forbi.

b2237

Elever fra Mindstrup Skole, ca. 1950

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>